Ρύθμιση οφειλών ΔΟΥ έως 12 δόσεις

Posted by

Εσύ έχεις κάνει ακατάσχετο λογαριασμό;

Το τελευταίο διάστημα έχει ξεκινήσει από τις ΔΟΥ και το ΚΕΑΟ έσαφάρι εντοπισμού των οφειλετών, ακόμα και όσων χρωστούν μικρά ποσά, προκειμένου να προχωρήσουν οι κατασχέσεις.  Αποτέλεσμα αυτών είναι πολλοί πολίτες να βρεθούν ξαφνικά με τα χρήματά τους κατασχεμένα και  με μπλοκαρισμένο τον λογαριασμό τους. 

Στο στόχαστρο έχουν μπει μισθοί και συντάξεις από τραπεζικούς λογαριασμούς. Για να μπορέσουν οι πολίτες να προστατευθούν, πρέπει να προχωρήσουν στη δήλωση ακατάσχετου τραπεζικού λογαριασμού.

Κάθε πολίτης μπορεί να δηλώσει έναν ακατάσχετο λογαριασμό. Στην περίπτωση φορολογουμένων, μισθωτών ή συνταξιούχων, ο ως άνω λογαριασμός είναι αποκλειστικά αυτός στον οποίο πιστώνονται περιοδικά μισθοί, συντάξεις ή / και ασφαλιστικά βοηθήματα κατά περίπτωση. Ενώ όσοι δεν ανήκουν στις πιο πάνω περιπτώσεις μπορούν  να διαλέξουν έναν  απο όλους τους λογαριασμούς τους.

Σε περίπτωση που δεν έχετε ήδη δηλώσει κάποιον λογαριασμό ή θέλετε να αλλάξετε αυτόν που έχετε δηλώσει, δεν έχετε παρά να συμπληρώσετε στην διπλανή φόρμα τα στοιχεία σας. Σημαντικό είναι να συμπληρώσετε ΑΦΜ, email ή τηλέφωνο και την επιθυμητή ώρα επικοινωνίας και το iban του λογαριασμού σας. 

Για οποιαδήποτε απορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. 

 

 

Ενδιαφέρομαι για ρύθμιση οφειλών. Ακολουθούν τα στοιχεία μου ΑΦΜ: Ώρες επικοινωνίας: