StartUp

Από την ιδέα στην πράξη

Μαζί θα αναπτύξουμε την ιδέα που έχεις και θα την κάνουμε μία βιώσιμη επιχείρηση.  Θα χρησιμοποιήσουμε τις πιο σύγχρονες  και επιστημονικές μεθόδους διοίκησης και μάρκετνιγκ ώστε να μετατραπεί σε μια ρεαλιστική πρόταση η οποία θα καλύπτει πλήρως τις προσδοκίες σας.

Επιδοτήσεις – Ενισχύσεις

Αναπτυξιακοί, επιδοτήσεις υφιστάμενων και νέων επιχειρήσεων, επιδοτήσεις Νέων πτυχιούχων, επιδότηση εργασίας ανέργων, μαθητείες. Το κάθε πρόγραμμα με τους δικούς του εξειδικευμένους όρους και δικαιούχους.

Αντιλαμβανόμαστε τα προγράμματα επιδοτήσεων σαν εργαλεία ανάπτυξης και όχι σαν αρπαχτή. Με βάση αυτή την λογική θα αναλύσουμε τις επιλογές χρηματοδότησης, τις προοπτικές που μας δίνουν αλλά και τις υποχρεώσεις. Μαζί θα στήσουμε εκείνο το επιχειρηματικό πλάνο, το οποίο θα φέρει την επιχείρηση σου ένα βήμα πιο κοντά στην επιδότηση της.

Παράλληλα με έγκαιρη ενημέρωση για τα προγράμματα επιδοτούμενης εργασίας θα αξιοποιήσουμε, εκεί που χρειαζόμαστε, όλες τις δυνατότητες που μας δίνονται.

Ενάρξεις μετασχηματισμοί εκκαθαρίσεις

Η επιλογή της κατάλληλης νομικής μορφής είναι μια σημαντική απόφαση που καλείται να πάρει ο επιχειρηματίας κατά την ίδρυση επιχείρησης.  Τα ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν απαιτούν εμπειρία και γνώση των διατάξεων που ισχύουν έτσι ώστε να ληφθεί η ορθότερη απόφαση.

Εδώ έρχεται το γραφείο μας και αφού ακούσουμε προσεκτικά το σχέδιο σας και συγκρίνουμε όλες τις μορφές των επιχειρήσεων σας προτείνουμε την  συμφέρουσα

Τα καταστατικά των συστάσεων, μετατροπών ή μεταβολών των  νομικών προσώπων είναι κατεξοχήν νομικά κείμενα με τεράστιες όμως οικονομικές συνέπειες. Απο την μία νομικές διατάξεις και δικλίδες ασφαλείας και απο την άλλη φορολογικοί και ασφαλιστικοί συντελεστές . Γι’αυτό στην πράξη θα πρέπει να υπάρξει λεπτομερής οικονομικός  και νομικός σχεδιασμός για τους στόχους της επιχείρησης και αυτοί να μην παρακωλούνται απο τους νομικούς όρους που προσπαθούν να διασφαλίσουν την επιχείρηση απέναντι στο αστικό και εμπορικό δίκαιο αλλά και τους ίδιους εταίρους μεταξύ τους.

Η συνεργασία λογιστή-νομικού είναι απαραίτητη για την επιτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος.

Ίδρυση

Θα σε καθοδηγήσουμε για τον τρόπο με τον οποίο θα αντιμετωπίσεις την γραφειοκρατία της Έναρξής, τις εγγραφές σου σε ασφαλιστικά ταμεία, επιμελητήριο, την έκδοση της άδειας λειτουργίας, την κατάθεση του καταστατικού σου στο ΓΕΜΗ, την Έναρξη στην ΔΟΥ, την αγορά κατάλληλης ταμειακής και ότι άλλο χρειαστεί.

Αναλαμβάνουμε με τους εξωτερικούς μας συνεργάτες:

  • Την σύνταξη καταστατικών για ίδρυση εταιριών
  • Την έκδοση αδειών λειτουργίας επιχειρήσεων
  • Την έκδοση ενεργειακών πιστοποιητικών
  • Την μετατροπή όλων των τύπων των επιχειρήσεων σε οποιαδήποτε μορφή

Υπάρχει πάντα η επιλογή να αναλάβουμε εξολοκλήρου την διαδικασία αυτή εμείς και με μια απλή εξουσιοδότηση εσύ να ανησυχείς μόνο για τα θέματα της  επιχείρησής σου.

Οργάνωση λογιστηρίου

Στην συνέχεια κατά την οργάνωση του λογιστηρίου της επιχείρησής σας, σας υποστηρίζουμε:

  • Με την μηχανοργάνωση και  την επιλογή κατάλληλων Η/Υ και περιφερειακών
  • Με την επιλογή κατάλληλων εμπορικών προγραμμάτων καθώς και με την παραμετροποίηση τους προσαρμόζοντας τα στις ανάγκες της νέας επιχείρησης.
  • Με την προτυποποίηση των διαδικασιών σας.
  • Με την καθοδήγηση στη στελέχωση, με την επιλογή του κατάλληλου ανθρώπινου δυναμικού και την εκπαίδευση του με ειδικά σεμινάρια.

Καλή αρχή λοιπόν...

αφού φτάνοντας σε αυτό το βήμα ξεκινάει η επιχειρηματική σου δραστηριότητα. Εδώ θα έχεις όλη την σιγουριά που χρειάζεσαι απο ένα λογιστικό γραφείο όσο αναφορά τις δηλώσεις εισοδήματος και ΦΠΑ, την καταχώρηση στα βιβλία σου, την μισθοδοσία και όλα τα υπόλοιπα διαδικαστικά. Θα έχεις όμως και την υποστήριξη ενός σύμβουλου για να μπορέσεις να διαγνώσεις  εγκαιρα τις ευκαιρίες αλλά και τα λάθη στην δουλειά σου.

Από την αρχή της συνεργασίας μας, είμαστε δεσμευμένοι να διατηρήσουμε την μυστικότητα των δεδομένων και των στοιχείων της επιχείρησής σας.

*Για την λογιστική και μισθοδοτική κάλυψη του γραφείου χρησιμοποιούμε προγράμματα  τελευταίας γενιάς που αξιοποιούν πλήρως  την σύγχρονη τεχνολογία διασφαλίζουν την ακρίβεια στον υπολογισμό αλλά και τη δυνατότητα άντλησης πληροφοριών που μπορούν να φανούν πολύ χρήσιμες στην επιχείρηση.

Η συνεργασία μας με την Epsilon Νet , ηγέτη στον κλάδο λογιστικών προγραμμάτων , αποτελεί εγγύηση  για την δουλειά μας.